Uutispalsta

Nuorten aluekisa maanantaina 9.5. Liedossa Näytä kaikki tiedot

Ensimmäinen neljästä nuorten aluekilpailusta suunnistetaan Loukinaisissa maanantaina 9.5. Liedon Parman järjestämänä. Kilpailussa on sarjat 14-vuotialle sekä nuoremmille. Myös saattajasarja perheen pienimmille. Ilmoittautumiset Verkkovihkoon 6.5. mennessä tai sähköpostilla antti.suonpaa(at)kolumbus.fi.


Ratamestarin suusta:

Vuoden 2011 ensimmäiset nuorten aluekisat suunnistetaan kilpailun teemaan sopivassa maastossa. Asutuksen ympärillä kulkee kuntorata, johon radat tukeutuvat. Kuntoradan sisäalueet ovat kuitenkin haastellista ja paikoin myös aika vaativaa maastoa.

Saattaja -sarjassa suunnistetaan sama rata kuin HD8 -sarjassa. Kannustan kaikkia niitä lapsia, jotka osaavat suunnata kartan kulkusuuntaan ja omaavat pientä rohkeutta lähteä maastoon yksin, ilmoittautumaan 8-9 -vuotiaiden sarjaan. Saattaja -sarjassa toivon, että suunnistajat laittavat saattajat tiukoille ja yrittävät heiltä karkuun. Saattaja -sarja sopii kaikenikäisille. Sarja toimiikin hyvänä ja turvallisena tapana tutustua lajiin oikeassa kisahengessä, kuitenkin pilke silmäkulmassa.
Kymppi -vuotiaiden rata on suunnitelu siten, että maastossa olevat kuntorataurat toimivat tukena reitinvalinnoille, kuten rastireitin siimari toimii RR -radoilla. HD12- rata käy paikoin selkeästi pois kuntoradalta, kuin myös HD14 -rata. Aluekisan vanhimmat eli 14 -vuotiaat saavatkin sitten jo suunnistaa muutaman pitemmänkin rastivälin ja pääsevät maaston haastellisempiin osiin.

HUOM! Kartan mittakaava on 1:5000!

Oikein hauskoja suunnistuselämyksiä koko perheelle ja liikunnan iloa toivottaen: Risto Ruohola


Jatko-ohjelma:

Nuorten aluekilpailut:
09.05. Liedon Parma
23.05. Pargas If
06.06. Turun Suunnistajat
08.08. Paimion Rasti

Nuori Suunta-kilpailut:
16.08. Nuori Suunta-kilpailu, AngA
5.09. Nuori Suunta -viesti, TuS

Liedon Parman 100-v juhlan kuvasatoa Näytä kaikki tiedot

« previous      1   |   2   |   3   

 

Yhteistyössä kanssamme:

Sponsoriloga: Lieto  Sponsoriloga: Turkuenergia Sponsoriloga: Liedon SP